YRITYKSESTÄMME

Ammattitaitoisen isännöitsijän palkkaaminen on yksi taloyhtiön tärkeimmistä päätöksistä, Kun raha-asiat, tekniikka ja hallinto ovat kunnossa, talojen elinkaari pitenee ja kukoistaa.

Yrityksen perustaja, Tiina Vehkakoski-Helén, on toiminut alalla jo vuodesta 1987 mm. toimialajohtajana, aluepäällikkönä, aluejohtajana ja toimitusjohtajana. 

Toimitusjohtaja Tiina Vehkakoski-Helénin tutkinnoista ja meriiteistä löytyvät AMK (kiinteistötalouden tradenomi), KIJO (kiinteistöpalveluyritysten johdon tutkinto), MHT (yritys-hallinnon tutkinto), JET (johtamisen rikoisammattitutkinto), ITS (isännöitsijän tutkinto), AIT (johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinto), ITS-TEK (teknisen isännöitsijän tutkinto), LKV (laillistettu kiinteistövälittäjän tutkinto).

ARVOMME : TAITOA, VASTUUTA, HUOLENPITOA

TAITOA

Jatkuva oppiminen - me osaamme
Isännöintitehtävät ovat meillä palvelukokonaisuus. Palvelumme avulla asiakkaamme voivat kehittää omia toimintojaan sekä löytää parhaat keinot kiinteistönsä suunnitelmallisen hoidon järjestämiseen. Hyvä yhteistyö toimivan hallituksen kanssa on tärkein työkalumme.

  • Ammattitaidon jatkuva kehittäminen
  • Alan seminaareihin ja tärkeisiin tapahtumiin osallistuminen

VASTUUTA

Pitkäjänteinen kannustavuus - me tahdomme
Pitkäjänteinen asiakassuhde, täydellinen luottamus sekä toimiva vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa ovat toiminnassamme tärkeää. Kokemukseemme perustuva asiantuntemus on hyödyksi niin peruskorjauksissa, erilaisissa hankinnoissa, rutiinien hoidossa kuin myös arjen yllättävissä tilanteissa.

Olemme isännöintialalla kasvava ja kehittyvä yritys, ja huolehdimme koko ajan siitä, että henkilöstömme, laitteistomme, ohjelmistomme sekä toimintatapamme edustavat nykyaikaista alan huippua.

Tarjoamme asiakkaillemme tarpeen mukaan:

  • Isännöintipalvelut
  • Asukaspalvelut
  • Erikoistuneet asiakastiimit jotka hoitavat yhteistyön palveluntoimittajien kanssa.

HUOLENPITOA

Hallittu tehokkuus - me teemme
Tarjoamme asiakkaillemme tehokasta, ihmisläheistä palvelua joka pitää neliöt ja nurkat kunnossa. Lisäksi huolehdimme omaisuutenne arvosta ja autamme teitä viihtymään kodeissanne.

Pidämme huolta jokapäiväisten asioiden hoitumisesta sekä kiinteistön arvon säilymisestä. Teemme työtämme pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla - jo vuodesta 1988 lähtien.

Teemme hallitusten jäsenten kanssa systemaattista yhteistyötä taloyhtiön hyväksi. Isännöitsijä osaa arvioida kiinteistön kunnon ja elinkaaren mukaiset korjaustarpeet. Hän myös suunnittelee ja toteuttaa korjaustyöt järkevästi ja kokonaistaloudellisesti, yhdessä alan ammattilaisten kanssa.


Taitoa, vastuuta ja huolenpitoa - Teitä varten


Vuokrattavat kohteet

Ilmoitus muutostyöstä

Muuttoilmoitus

Tarjouspyyntö