YRITYS 

Tietoa isännöitsijätoimistosta

Ammattitaitoisen isännöitsijän palkkaaminen on yksi taloyhtiön tärkeimmistä päätöksistä. Silloin, kun raha-asiat, tekniikka ja hallinto ovat kunnossa, talojen elinkaari pitenee ja kukoistaa. Olemme luotettava ja asiantunteva hämeenlinnalainen isännöintitoimisto, joka on perustettu vuonna 2006 pitkän kokemuksen pohjalle.

Sydäntämme lähellä ovat niin talot kuin ihmisetkin. Hoidamme asioitanne ennakoivan kiinteistönhoidon periaatteella ja noudatamme hyvää isännöintitapaa. Yrityksemme toimintaan kuuluu myös asuntojen vuokraus. Voit jättää hakemuksen tai ottaa yhteyttä toimistoomme.

Yrityksen perustaja, Tiina Vehkakoski-Helén, on toiminut alalla jo vuodesta 1987 mm. toimialajohtajana, aluepäällikkönä, aluejohtajana ja toimitusjohtajana. 

Toimitusjohtaja Tiina Vehkakoski-Helénin tutkinnoista ja meriiteistä löytyvät AMK (kiinteistötalouden tradenomi), KIJO (kiinteistöpalveluyritysten johdon tutkinto), MHT (yritys-hallinnon tutkinto), JET (johtamisen erikoisammattitutkinto), ITS (isännöitsijän tutkinto), AIT (johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinto), ITS-TEK (teknisen isännöitsijän tutkinto) ja LKV (laillistettu kiinteistövälittäjän tutkinto).

 

https://www.esitteemme.fi/tvh/WebView/

TAITOA

Jatkuva oppiminen - me osaamme

Isännöintitehtävät ovat meillä palvelukokonaisuus. Palvelumme avulla asiakkaamme voivat kehittää omia toimintojaan paremmiksi sekä löytää parhaat keinot kiinteistönsä suunnitelmallisen hoidon järjestämiseen.

Hyvä yhteistyö toimivan hallituksen kanssa on tärkein työkalumme tarjotaksemme tasokkainta isännöintipalvelua asiakkaillemme.

Isännöintitaitomme perusteet ovat:

Ammattitaidon jatkuva kehittäminen sekä alan seminaareihin ja tärkeisiin  tapahtumiin osallistuminen, jotta pysymme ajan hermolla.

VASTUUTA

Pitkäjänteinen kannustavuus - me tahdomme

Pitkäjänteinen asiakassuhde, täydellinen luottamus sekä toimiva vuorovaikutus ovat toiminnassamme tärkeää. Kokemukseemme perustuva asiantuntemus on hyödyksi niin peruskorjauksissa, hankinnoissa, rutiinien hoidossa kuin myös arjen yllättävissä tilanteissa.

Olemme isännöintialalla kasvava ja kehittyvä yritys, ja huolehdimme koko ajan siitä, että henkilöstömme, laitteistomme, ohjelmistomme sekä toimintatapamme edustavat nykyaikaista alan huippua.

Tarjoamme asiakkaillemme tarpeen mukaan:

Isännöinti- ja asukaspalvelut sekä erikoistuneet asiakastiimit, jotka hoitavat yhteistyön palveluntoimittajien kanssa.

HUOLENPITOA

Hallittu tehokkuus - me teemme

Tarjoamme asiakkaillemme tehokasta, ihmisläheistä palvelua, joka pitää neliöt ja nurkat kunnossa.  Lisäksi huolehdimme omaisuutenne arvosta ja autamme teitä viihtymään kodeissanne.

Pidämme huolta jokapäiväisten asioiden hoitumisesta sekä kiinteistön arvon säilymisestä. Työskentelemme pitkäjänteisesti ja ammattitaidolla - jo vuodesta 1988 lähtien.

Hallitusten jäsenten kanssa teemme systemaattista yhteistyötä taloyhtiön hyväksi. Isännöitsijä osaa arvioida kiinteistön kunnon ja elinkaaren mukaiset korjaustarpeet. Hän myös suunnittelee ja toteuttaa korjaustyöt järkevästi ja kokonaistaloudellisesti, yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

 

Isännöintipalvelujen
yleiset sopimusehdot

Lue

Isännöinnin
eettiset ohjeet

Lue

tvh klubi

Kirjaudu