VUOKRATTAVAT kohteet

Vuokralle vapautuvat asunnot, liiketilat & varastot

Ensimmäisen kerroksen kaksio hyvällä pohjaratkaisulla!

Asunnossa on kauniit maalatut vaaleat seinät ja siisti laminaattilattia. Tilavasta olohuoneesta aukeaa sievä terassi-parveke. Keittiössä arjen kokkailut sujuvat mutkattomasti ja tilaa löytyy myös ruokapöydälle. Vaatekaappeja on makuuhuoneen puolella ja lisää säilytystilaa eteisestä. Kylpyhuone on myös tilava ja pari vuotta sitten remontoitu.

Pukinmäkeen kuuluva Savela on luonnonläheistä ja perheystävällistä aluetta. Vieressä kulkeva Kehä I tarjoaa helpon liikkumisen ympäri pääkaupunkiseudun ja Pukinmäen juna-asema on lähellä. Savelassa on oma kauppa ja päiväkoti. Viereisten Pukinmäen ja Pihlajamäen puolelta löytyy useita päiväkoteja, myös ruotsin- ja englanninkieliset, peruskoulut sekä peruspalvelut, kuten ruokakaupat, ravintolat, apteekki sekä kirjasto.

Sijainti Vantaanjoen vieressä tarjoaa ihanat ulkoilupuitteet ja Longinojan luontopolulle pääsee nauttimaan kauniista puromaisemista. Alue on muutenkin kivan vehreää ja puistoista. Savelanpuistossa on mm. frisbeegolfrata, freestylepark, koirapuisto sekä kuntoportaat.

Huom! Yhden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 151,20 euroa.

Slideshow (100%x100%)

Savelantie 3 M 00720 Helsinki

Savela (Pukinmäki)

2h+k+kph+p

2h

43,5 m²

43,5 m²

Hyvä

1/3

Kyllä

Ei

Varusteet: Jääkaappi-pakastin, liesituuletin, sähköliesi

Varusteet: Allaskaappi, käsisuihku, laatoitettu, paikka kuivausrummulle, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain, suihku, suihkuseinä. Lisätietoja: Kaappi

840,00 €/kk

840,00 € tai 151,20 euron kertamaksu Takausvakuus-palvelun käytöstä.

Vesimaksu: 18.00 €/kk/hlö

Autopaikka sähköpistokkeella: 15,00 €/kk, Internet-yhteys: Taloyhtiön internet-yhteys: hinta 0,00 €/kk, Lisätietoja internet-yhteydestä: DNA Welho taloyhtiölaajakaista 10M, Sähkösopimus: Vuokralainen tekee, Lämmitys sisältyy vuokraan

Ei

Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Vuokralainen sitoutuu ottamaan ja pitämään kotivakuutuksen vastuuvakuutuksella. Asunnossa ei tupakoida. Lemmikkieläinten tuomisesta asuntoon on sovittava erikseen vuokranantajan kanssa. Vuokraa korotetaan vuosittain kuluttajahintaindeksin muutoksia vastaavasti, kuitenkin vähintään 2 %.

1.1.2024

 

Ota yhteyttä! 

tiina@vehkakoski-helen.fi

0405847662

Isännöintipalvelujen
yleiset sopimusehdot

Lue

Isännöinnin
eettiset ohjeet

Lue

tvh klubi

Kirjaudu